1-Op-1-Training

1-Op-1-Training Jongens in hun Kracht

“Eén beweging zegt meer dan duizend woorden”

 

Wanneer wij om ons heen kijken, zien we dat steeds meer kinderen, jongeren en volwassenen vastlopen in deze hectische en veel eisende maatschappij. Een maatschappij die vooral gekenmerkt wordt door snelheid, druk en controle. Dit kan leiden dat je onbewust het contact met je lichaam kwijtraakt waardoor je niet meer weet hoe om te gaan met emoties, overprikkeling en grensoverschrijdend gedrag. 

 

Voelen en ontdekken

In de 1-Op-1-Training kom je met behulp van de bewegingsoefeningen van Jongens in hun Kracht in verbinding met je lichaam. Door deze lichaamsbewustwording voel je weer wat er van binnen in jouw lichaam gebeurt. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je in bepaalde situaties handelt en op welke wijze je reageert.

 

Verbinding met je Eigen Kracht

Tijdens de 1-op-1-training leer je te vertrouwen op je eigen kracht. Hierdoor maakt het je mogelijk om patronen te doorbreken en bewust te kiezen voor wie je werkelijk bent. Op deze manier ontstaat er weer een natuurlijke verbinding met je hart en je authentieke zijn.

 

Waarmee kan de 1-Op-1-Training je bij helpen?

De 1-op-1-training kun je voor verschillende thema’s inzetten: Voor het ontwikkelen en vergroten van je zelfvertrouwen. Om te leren je eigen grenzen aan te geven.  Voor het ontladen van energie en om je weerbaarder te maken. Hoe je in balans kunt blijven.

 

Daarnaast  kun je in een 1-op-1-training leren: Hoe je jezelf kunt ontspannen en om uit je hoofd te komen. Hoe je kunt omgaan met je hoog gevoeligheid en om je (weer) in verbinding te laten komen met je eigen zachte kracht.

Praktische Informatie

De 1-op-1-training wordt gegeven door Gerbrand Martini. aan jongens, meisjes en volwassenen.

 

Vanaf 5 jaar waarbij de ouders worden uitgenodigd om actief mee te doen.

 

Een 1-op-1-training duurt ongeveer 60 tot 90 minutenen de duur voor een 1-op-1 trainingstraject is afhankelijk van de hulpvraag.

 

Elke 1-op-1-training start met een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten met aansluitend de eerste training.

 

Investering is € 77,50 per training (60 minuten) voor kinderen & jongeren tot 18 jaar en voor volwassenen € 87,50 per training (60 minuten).

 

Heb je vragen?

Neem contact op met Gerbrand Martini
Tel: 0570-634981