Vanuit beweging - opleiding - training - coaching

Nuova Strada®

1-op-1 Training voor persoonlijke groei

Ontdek je eigen kracht, bewaak feilloos je grenzen en hou je energie op peil

Sta sterker in werk én privé
Onze individuele coaching in de 1-op-1 training is bedoeld voor iedereen die (te) veel ballen in de lucht moet houden of dreigt uit te vallen in werkgerelateerde situaties. Denk aan burn-out, energielekkages, hoog gevoeligheid, pestgedrag op de werkvloer, sterker staan in je team en privé.


Aanmelden voor intakegesprek


Een beweging doet meer dan duizend woorden
In de 1-op-1 training laten we je met behulp van bewegingsoefeningen ervaren wie je bent, hoe je jouw werkelijke kracht aanboort en wat voor jou werkt en niet werkt. Met behulp van laagdrempelige bewegingsoefeningen maak je eenvoudig verbinding met jezelf en leer je letterlijk en figuurlijk bewegen vanuit jouw authenticiteit en jouw kracht.

Hoe ziet de training eruit?
De eerste drie sessies zijn gericht op bewustwording van je eigen lichaam, verbinding maken met jezelf, voelen wat er speelt, het ontdekken van je grenzen en het ervaren je kracht.

In de drie vervolgsessies zoomen we in op de specifieke thema’s die voor jou belangrijk zijn. Dit kunnen diverse thema’s, zoals:

Voorafgaand aan de individuele training vindt er een kennismakings- en intakegesprek plaats, om een helder beeld te krijgen van wat jij nodig hebt.


Aanmelden voor intakegesprek