Dojo

Dojo 

Dojo is een Japans woord voor trainingsruimte. In vroeger tijden was dit de plek waar de meester zijn leerling trainde in de weg van de krijger. Een weg die vooral bestond uit bezieling, doorzettingsvermogen en hard trainen.

Onze Dojo

In onze Dojo staat ook de oude waarde van hard trainen met aandacht, ontspanning en bewegen vanuit je hara-centrum centraal. Echter ons belangrijkste uitgangspunt is: bewegen vanuit de zachte kracht en in verbinding zijn met wie je werkelijk bent.

Eigen Dojo vlak bij het NS-Station van Deventer

In Nuova Strada vlak bij het NS-station van Deventer beschikken we sinds 1996 over een eigen Dojo. Deze voor ons bijzondere ruimte biedt je de mogelijkheid om helemaal tot jezelf te komen los van dagelijks stress en druk van buitenaf.

Eigen ontwikkelde trainingsprogramma’s

De lessen die wij in onze Dojo geven bestaan uit eigen ontwikkelde trainingsprogramma’s die passen bij de behoefte van deze tijd. Deze zijn ontstaan vanuit onze eigen ervaringen en inzichten. Onze kennis deden wij op door jarenlange trainingen te volgen in het binnen- en buitenland.

Iets voor jou?

Meedoen aan één van de trainingen in onze Dojo kan altijd! Je kunt een gratis proefles volgen in één van onze bestaande trainingsgroepen of deelnemen aan een kennismakingscursus, waarbij je vijf lessen lang kunt proeven van de training van jouw keuze.

‘Dojo’ 道場

Dojo is een Japans woord
voor Trainingsruimte 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!