Onze Dojo

Dojo Nuova Strada

Het woord Dojo is een Japans woord en betekent trainingsruimte. In vroeger tijden was dit de plek waar de meester zijn leerling trainde in de weg van de krijger. Een weg die vooral bestond uit bezieling, doorzettingsvermogen en hard trainen. 

In onze Dojo van Nuova Strada staat ook de oude waarde van hard trainen met aandacht, ontspanning en bewegen vanuit je ‘Hara-Centrum’ centraal. Echter ons belangrijkste uitgangspunt is: bewegen vanuit de zachte kracht en in verbinding zijn met wie je werkelijk bent.

Eigen Dojo vlak bij het NS-Station van Deventer

In Nuova Strada vlak bij het NS-station van Deventer beschikken we sinds 1996 over een eigen Dojo. Deze voor ons bijzondere ruimte biedt je de mogelijkheid om helemaal tot jezelf te komen los van dagelijks stress en druk van buitenaf.

De lessen die wij in onze Dojo geven bestaan uit eigen ontwikkelde trainingsprogramma’s die passen bij de behoefte van deze tijd. Deze zijn ontstaan vanuit onze eigen ervaringen en inzichten. Onze kennis deden wij op door jarenlange trainingen te volgen in het binnen- en buitenland.

Van harte Welkom in onze Dojo!

Je bent van harte welkom om mee te doen aan één van de trainingen in onze Dojo! Je kunt een gratis proefles volgen in één van onze bestaande trainingsgroepen of deelnemen aan een kennismakingscursus, waarbij je vijf lessen lang kunt proeven van de training van jouw keuze.

Meer weten over
ons aanbod aan groepstrainingen
kijk naar 

‘Dojo’ 道場

 Dojo is een Japans woord voor Trainingsruimte 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail: gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden Groepslessen
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!