Jongens in hun Kracht

De kracht van bewegen en lichaamswerk in één trainingsprogramma.Jongens in hun Kracht®

“Bewegen en Lichaamswerk in één Trainingsprogramma”

 

Jongens in hun Kracht is een alomvattend trainingsprogramma. Het brengt jongens, meisje en volwassenen fysiek, emotioneel en mentaal in beweging. Bovendien helpt dit trainingsprogramma in het creëren van een bewuste verbinding met jezelf.

 

Rust, ontspanning en zelfvertrouwen

Door deze bewuste verbinding met jezelf ontstaat er rust en ontspanning. Hierdoor ontwikkel je zelfvertrouwen wat een belangrijke basisvoorwaarde is om je veilig te voelen in je lichaam. Daarnaast geeft deze bewuste verbinding zuivere informatie over wie je werkelijk van binnen bent.

 

Laagdrempelige Bewegingsoefeningen 

Jongens in hun Kracht is ontwikkeld door Gerbrand Martini. Het programma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen. Deze kun je gemakkelijk leren en op elk moment van de dag inzetten. Als je de verbinding met jezelf dreigt kwijt te raken. Of als je even met je zoon of dochter op een zachte manier wilt stoeien. En als je in een lastige situatie je grens moet aangeven.  

 

Wil je meer weten over Jongens in hun Kracht

Voor diegene die meer willen weten over Jongens in hun Kracht organiseren wij speciale ErvaringsWorkshops voor maximaal zes personen. In deze twee uur durende workshop ga je actief bewegen en krijg je meer informatie over de visie en het ontstaan van Jongens in hun Kracht.

 

Opleiding Jongens in hun Kracht Coach

Wil je zelf het Jongens in hun Kracht trainingsprogramma inzetten? Bijvoorbeeld in je eigen coaching praktijk, trainingsgroep of in de klas! Volg dan de Opleiding Jongens in hun Kracht Coach. Wil je hierover meer weten? Neem contact op met Gerbrand Martini Tel: 0570 634981 of kijk op Nuova Strada Jongens in hun Kracht.

Praktische Informatie

Jongens in hun Kracht is een door Gerbrand Martini ontwikkeld trainingsprogramma.

Wordt dagelijks ingezet in onze 1-op-1-trainingen.

Voor professionals en ouders organiseert wij regelmatig
Ervaringsworkshops jongens in hun Kracht lees meer hierover…

Opleiding voor Professionals

‘Een lichaamsgerichte opleiding volgen bij Jongens in hun Kracht’:
dat is een waardevolle opleiding voor professionals in
de zorg- onderwijs- budo- en coachingswereld.
Omdat je nooit bent uitgeleerd