Nin-Jutsu Volwassenen

Nin-Jutsu voor Volwassenen

“Bewegen vanuit Totale Ontspanning
met Zachte Kracht”

Nin-Jutsu is een Japanse Krijgs- en Verdedigingskunst die bestaat uit technieken die meer dan honderd jaren oude zijn. In onze Dojo vlakbij het NS-Station van Deventer, vertalen wij deze technieken naar bewegen vanuit totale ontspanning met zachte kracht.

Wekelijkse Nin-Jutsu Training 

In de wekelijkse Nin-Jutsu training die door Gerbrand Martini wordt gegeven, leer je de zachte kracht van je lichaam te gebruiken. In de basis betekent dit het ontwikkelen van je zelfbewustzijn, bewegen vanuit je gevoel en het loslaten van aangeleerde bewegingspatronen. Daarnaast leer je diverse rol-technieken, bevrijdingstechnieken met diverse stoot- en traptechnieken.  

Nin-Jutsu & Gerbrand Martini 

Rond 1986 startte Gerbrand Martini, na een intense Judo periode, met de toen nog onbekende Japanse Martiale Kunst Nin-Jutsu. In zijn zoektocht naar de oorsprong van deze kunst trad hij in 1992 toe tot de Bujinkan Organisatie van Grootmeester Masaaki Hatsumi Sensei. Behaalde in 1996 zijn Saki-Test en opende in september 1996 zijn eigen Dojo. Naast het lesgeven bleef Gerbrand Martini intensief trainen in Europa en Japan met o.a. Edwin van Oeveren, Marco Borst, Sveneric Bosgäter en Pedro Fleitas. Echter gaandeweg kwam bij Gerbrand steeds meer de vraag naar boven, als je iemand in drie seconden kunt neerslag, kun je dan ook jezelf in drie seconden helen? Met andere woorden “Kan ik mijn Eigen Trauma’s Helen”. Na zijn laatste Japan-Reis in 2006 besloot Gerbrand Martini zijn eigen weg te gaan in het zijn zoektocht naar bewegen vanuit zijn authentieke kracht en jezelf helen. Met deze kennis in contact met zijn eigen bron geeft Gerbrand Martini wekelijks Nin-Jutsu trainingen aan volwassenen. 

Praktische informatie
Nin-Jutsu Trainingen voor Volwassenen 

· Vaste wekelijks lessen zijn op de Woensdagavond & Vrijdagavond van 19.30-21.00 uur.
Start vanaf 8 maart 2023. 

· Ben je nieuwsgierig en wil je ook bij ons Nin-Jutsu trainen? Meld je aan voor een Open Les

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail: gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden Groepslessen
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!