Ninja-Do Kinderen

Ninja-Do voor Kinderen & Jongeren

In onze Dojo geven wij les in Ninja-Do aan kinderen en jongeren. Deze weerbaarheidstraining ontwikkeld door Gerbrand Martini is met name bedoeld voor kinderen die moeite hebben om zich staande te houden in deze hectische maatschappij.

Vreedzame Ninja-Krijger 

In de Ninja-Do lessen train je het pad van de vreedzame Ninja Krijger. Je leert om te gaan met lastige situatie en jezelf te verdedigen als een vreedzame Ninja. Door de technieken van Ninja-Do kun je beter omgaan met thema’s als boosheid, pestgedrag op school, hoog gevoeligheid en het aangeven van je eigen grenzen.

Wat leer je in de Ninja-Do training?

In de wekelijkse lessen leer je de kracht van je lichaam. Je leert voorwaarts – en achterwaarts te rollen. Tijdens het samen trainen ga je ontdekken hoe je krachtig kunt blijven staan. En hoe je kunt meebewegen wanneer je gaat stoeien met andere kinderen, met je vader of moeder.

Trainen met een stok en een zwaard

Een belangrijk onderdeel in de Ninja-Do training is bewegen met een stok en een zwaard. Zo leer je tijdens de Ninja-Do stoktraining hoe je jezelf kunt verdedigen als je wordt aangevallen met een stok. En ga je ontdekken dat focus en ontspanning belangrijk is bij het bewegen met een zwaard.

Meedoen met Ninja-Do

Wil je ervaren of Ninja-Do voor je zoon, dochter of samen in een Ouder-Kind-Training bij je past? Meld je dan aan voor een gratis Open Les.

Ben je na deze open les enthousiast en je wilt verder ontdekken of je Ninja-Do echt bij je past, dan kun je een kennismakingscursus van 5 lessen nemen. Na deze kennismakingscursus weet genoeg of je Ninja-Do wekelijks wilt gaan trainen. wekelijks wilt trainen? 

Praktische Informatie
Ninja-Do lessen 

  • Vast Ninja-Do lessen starten vanaf woensdag 31 augustus volgens lesrooster. 
  • Start Nieuwe Ninja-Do groep vanaf 7 jr. start op maandag 12 september 18.15-19.15 uur (nog 8 plaatsen beschikbaar).
  • Instromen in de Ouder-Kind-Training  vanaf 5 jr. zaterdag-ochtend 3 september 09.00-10.00 uur (nog 3 plaatsen beschikbaar)
  • Instromen in de Ninja-Do groep vanaf 8 jr. woensdagmiddag 16.00-17.00 uur (nog 2 plaatsen beschikbaar).
  • Instromen in de Ninja-Do  groep vanaf 10 jr. woensdagmiddag 17.15-18.15 uur (nog 4 plaatsen beschikbaar)
  • Eerste les is altijd een Open les.
Doe mee met een kennismakingscursus 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail: gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden Groepslessen
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!