Over Nuova Strada

Welkom bij Nuova Strada 

Ben jij al bekend met Nuova Strada? Heb je over ons gehoor? Misschien ken je iemand die een individueel traject bij ons heeft gevolgd of aan één van onze groepstrainingen deelneemt? Wat je beweegreden ook mogen zijn: Van harte welkom bij Nuova Strada!

Bewegen vanuit jouw kracht

In ons trainingscentrum Nuova Strada zijn al onze trainingen en begeleidingsprogramma’s erop gericht om jou bewust te maken dat je kunt bewegen vanuit jouw kracht. Dit doen we op een unieke manier waardoor je direct in verbinding komt met je lichaam.

Deze direct lichaamsbewustwording geeft zelfvertrouwen, rust en ontspanning. De ideale basis voor het creëren van een bewust verbinding met jezelf en het ontwikkelen van een krachtig fundament.

Wil je in beweging komen?

Ben je op zoek naar een nieuwe sport? Een individuele training voor je zoon of dochter waarbij de ouders actief meedoen? Een coaching traject waarbij je in beweging komt en het zelfhelend vermogen aanspreekt? Wil je meer weten klik op de link hiernaast. 

Nuova Strada Zakelijk

Ben jij die zakelijk partner die vanuit beweging zijn team in zijn kracht wil zetten? Buiten de kaders om begeleiding zoekt voor je werknemers als het gaat over stresspreventie, burn-out-klachten en persoonlijke ontwikkeling  Meld je aan of neem contact op met Gerbrand Martini

Meer weten of heb je vragen

Heb je nog vragen, of je wilt onze spreken? We staan je graag te woord bel 0570-634981. Voor informatie m.b.t. individuele begeleiding en coaching of bent u een zakelijke deelnemer bel 0570-607636 of stuur een e-mail info@nuovastrada.nl

 

Bewegen
vanuit Jouw Kracht

“Hoe wij jou dat leren”
Wij nodigen jou uit om fysiek, emotioneel en mentaal in beweging te komen”

“Een beweging
zegt meer
dan 1000 woorden”

Gerbrand Martini & Rita Kroeze 
Nuova Strada
“Een nieuwe weg, naar jouw Authentieke Kracht
 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail: gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden Groepslessen
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!