Opleiding voor Professionals

Opleiding voor professionals
bij Nuova Strada Jongens in hun Kracht
 

‘Een lichaamsgerichte opleiding volgen bij Nuova Strada Jongens in hun Kracht’: dat is een waardevolle opleiding voor professionals in de zorg- onderwijs- budo- en coachingswereld. Omdat je nooit bent uitgeleerd. Werk jij in de zorg of het onderwijs, ben je coach, budoleraar, jeugdhulpverlener, leerkracht, therapeut, of werk je op een andere manier met mensen?

In dat geval hebben wij van Nuova Strada een aantal unieke opleidingen om je kennis en vaardigheden te vergroten. Verspreid over een korte periode en voor kleine groepen op onze mooie locatie vlak bij het Deventer NS station.

 

Wat is de rode draad van onze opleidingen?

Veel mensen leven in deze hectische maatschappij vooral uit hun hoofd in plaats van vrij en authentiek te leven, zoals een jong kind dat nog wel doet. Als je de wijsheid van je lichaam aanspreekt, dan merk je dat in je hoofd. Wie een krachtige verbinding met hart en buik hervindt, gaat zich weer authentiek, sterk en weerbaar voelen. Je leert dan immers je lichaam gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Niet in je lichaam zitten heeft een bewezen effect op je stress-level en mentale weerbaarheid. Het geeft spanning of kan een burn-out of andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Een deel van jouw cliënten of leerlingen zal ‘het lichaam op slot hebben’ en zal baat hebben bij bewegingsoefeningen en een lichaamsgerichte aanpak met behulp van onze unieke opleidingsprogramma’s. Want niet iedereen is geholpen met praten, voorgeschreven pillen, boekwijsheid en spreadsheets.

 

Praktijkgerichte opleiding

Bij Jongens in hun Kracht leren wij jou de kwaliteit van leven voor jezelf en anderen te verbeteren. In onze opleidingen doen we dit heel eenvoudig en direct toepasbaar in de praktijk. Wij leren jou te luisteren naar je lichaam. Met onze zelfontwikkelde fysieke aanpak leer je hoe zowel jij als je cliënten of leerlingen wérkelijke stappen zetten.

 

“Ervaar de kracht
van bewegen en lichaamswerk
in één trainingsprogramma”