Opleiding voor Professionals

Opleiding voor professionals
bij Nuova Strada

‘Een lichaamsgerichte opleiding volgen bij Nuova Strada’: dat is een waardevolle opleiding voor professionals in de zorg- onderwijs- budo- en coachingswereld. Omdat je nooit bent uitgeleerd. Werk jij in de zorg of het onderwijs, ben je coach, budoleraar, jeugdhulpverlener, leerkracht, therapeut, of werk je op een andere manier met mensen?

In dat geval hebben wij van Nuova Strada een aantal unieke opleidingen om je kennis en vaardigheden te vergroten. Verspreid over een korte periode en voor kleine groepen op onze mooie locatie vlak bij het Deventer NS station.

Wat is de rode draad van onze opleidingen?

Veel mensen leven in deze hectische maatschappij vooral uit hun hoofd in plaats van vrij en authentiek te leven, zoals een jong kind dat nog wel doet. Als je de wijsheid van je lichaam aanspreekt, dan merk je dat in je hoofd. Wie een krachtige verbinding met hart en buik hervindt, gaat zich weer authentiek, sterk en weerbaar voelen. Je leert dan immers je lichaam gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld is.

Niet in je lichaam zitten heeft een bewezen effect op je stress-level en mentale weerbaarheid. Het geeft spanning of kan een burn-out of andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Een deel van jouw cliënten of leerlingen zal ‘het lichaam op slot hebben’ en zal baat hebben bij een lichaamsgerichte aanpak met behulp van onze unieke opleidingsprogramma’s. Want niet iedereen is geholpen met praten, voorgeschreven pillen, boekwijsheid en spreadsheets.

Meer weten over onze opleidingen?

Wil je meer weten over ons aanbod aan opleidingen voor professionals? Maak je keuze en lees meer over de inhoud van de opleiding. Heb je een vraag of wil je ons persoonlijk spreken? Stel je vraag via het contactformulier of bel Gerbrand Martini tel: 0570 634981

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail: gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden Groepslessen
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!