Recensies 3-Daagse Training “Ik kan Mijzelf Helen”

Recensies 3-Daagse Training “Ik kan Mijzelf Helen”

Wil je meer weten wat deelnemers zeggen over deze bijzondere training? Lees hieronder de recensies van de deelnemers aan de 3-daagse training “Ik kan mijzelf Helen”. Heb je naar aanleiding van dit lezen nog vragen of je wil meer weten? Neem contact op met Gerbrand Martini 

Bizar om te zien, voelen en merken wat energie met je doet.

Als alles in balans is en stroomt ben je oprecht de beste versie van jezelf. Je kunt meer dan je denkt en dus ook jezelf helen en daar helpen Gerbrand en Rita je bij op een zeer mooie, liefdevolle en professionele wijze. Ik sta nog steeds te kijken wat er in een korte tijd bewerkstelligd is. Dit ha ik van tevoren niet durven denken. Superblij met de tip die ik kreeg van een vriendin om Gerbrand eens om te zoeken.

Karlijn
Deelgenomen augustus 2021

Verbinding, plezier en rust

Ik zou deze training van harte aanbevelen. Voor zowel individueel als samen met je partner. De training maakt veel los. Oefeningen en coaching van Gerbrand en Rita ondersteunend maken je bewust van je eigen lichaam en ook blokkades en overtuigingen die je bij je draagt. De oefeningen zijn verrassend effectief en eigenlijk niet echt moeilijk. Toch maken ze een hoop los. Ik ben heel dankbaar dat ik deze training heb gedaan en dankbaar ook voor wat het voor mijn partner en mij samen heeft gebracht! Verbinding plezier en rust. 

Petra
Deelgenomen augustus 2021

Deze training is echt de moeite waard.

Dit is een hele goede training om met knelpunten in je lichaam om te gaan. Er wordt goed naar je geluisterd door de trainers, zodat ze de oefeningen kunnen toepassen die bij jou past. Je mag ook een moment voor jezelf nemen als het je even teveel wordt. Wat eten en drinken betreft, wordt goed voor gezorgd. Deze training is echt de moeite waard. Het heeft mij positiever in het leven doen staan.

Maribel
Deelgenomen augustus 2021

“Leerzaam, waardevol en verrassend”

Wat een leerzame, waardevolle en verrassende training was dit! Ik ben er door de training van overtuigd dat ik (en dus iedereen) mezelf inderdaad kan helen en ik weet nu ook hoe, omdat ik het al heb ervaren tijdens deze 3 daagse! Ik heb geleerd verbinding te maken met mijn gevoel en mijn innerlijke kracht! Dankzij Gerbrand, Rita én de locatie ervaarde ik een liefdevolle en veilige sfeer. Ik ben onwijs dankbaar dat mijn dochter (19) mij heeft gevraagd deze training samen met haar te doen. Onze band is daardoor nog sterker geworden!

Janneke Tesser
Deelgenomen April 2021

“Ongelofelijke resultaten”

Gerbrand en Rita twee ongelofelijke mooie persoonlijkheden die vanuit hun liefde en expertise de training “Ik kan mijzelf Helen’ mij tot de kern hebben weten te begeleiden. Door de bewegingen, de coachingsvormen en de vermogens van Gerbrand en Rita hebben zij in een hele korte tijd een ongelofelijk resultaat weten te bereiken in bewustzijn en heling. Hierdoor durf ik weer in mijn eigen ruimte in te nemen in het leven en mijzelf te omarmen met liefde in dat ik met mijn gevoeligheid goed ben zoals ik ben. Uitgelijnd met Bron durven te leven. Dankbaarheid met een groot hart voor deze twee toppers. 

Miranda Braunius
Deelgenomen April 2021

“Verwondering”

De training ‘Ik kan mijzelf helen’ heeft mij een gevoel van verwondering over mijzelf gebracht, over wat allemaal (nog) in mij zit en wat ik mezelf mag schenken om dichter bij mijn kern te komen. IK mag IK zijn! Ik voel me bevrijd en dankbaar, dat ik heb mogen ervaren, hoe Gerbrand en Rita de training begeleiden. Zij voelen en vullen elkaar aan en zij voelen wat je nodig hebt in het moment, waarbij elke vraag die zij stellen, de begeleiding bij de oefeningen met respect en vertrouwen bij mij zijn binnengekomen. Deze waarde-liefde-volle training gun ik elk mens!

Jacqueline Casagrande
Deelgenomen Februari 2021

“Een prachtige ontdekkingsreis”

De 3-daagse training was voor mij een prachtige ontdekkingsreis waarbij ik soms op onverwachte plekken in mezelf terecht kwam. En dat onder de warme, authentieke en aandachtige begeleiding van Rita en Gerbrand. Wat vullen zij elkaar prachtig aan; Gerbrand die feilloos de vragen weet te stellen die er echt toe doen en dan de zachte, intuïtieve begeleiding van Rita. De afwisseling van praten met bewegen heeft mij veel gebracht. Beweging zegt soms echt meer dan 1000 woorden! Ontzettend dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen!

Mirjam
Deelgenomen februari 2021

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail: gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden Groepslessen
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!