Vanuit beweging - opleiding - training - coaching

Nuova Strada®

Gerbrand Martini

Antwoord wie je bent zit in jezelf

Ik ben ruim 20 jaar actief als professioneel trainer en coach in Martial Arts. Hoewel ik een groot deel van mijn opleiding heb genoten in Europa en Japan, ben ik erachter gekomen dat het antwoord op de vraag wie je bent niet ligt besloten in een ver land, maar in jezelf.

Rust geeft inzicht
Sinds 1992 geef ik les in Tai Chi Chuan en de Japanse Martial Art, Nin-Jutsu. De werkvormen waarmee ik train bieden rust, structuur en inzicht. Dat is ook de basis van mijn trainingsprogramma “Jongens in hun Kracht”: een methode van bewustwording van lichaam en geest door middel van bewegen.

Meer dan lesgeven
Naast het lesgeven aan groepen ben ik gecertificeerd in het coachen van kinderen met autistische stoornissen. Tevens geef ik 1-op-1-trainingen aan jongens, meisjes en volwassenen. Mijn achtergrond als docent in het middelbaar onderwijs komt bij de diverse trainingen goed van pas.

Rita Kroeze

Zelfacceptatie is het begin van een nieuwe weg

Rita heeft inmiddels ruim 31 jaar ervaring in de psychiatrie en geriatrie. Die kennis zet ze al meer dan 10 jaar in voor het trainingscentrum. Ze geeft les in Tai Chi Release (Sifu) en begeleidt individuele trajecten.

Je bent goed zoals je bent
Rita gebruikt verschillende Tai Chi Release-oefeningen en Cranio Sacrale-handelingen om mensen tot ontspanning te laten komen. Zelfacceptatie is daarbij een belangrijk gegeven: ‘je bent goed zoals je bent’. Dat heeft Rita ervaren tijdens haar eigen herstelproces, na een lichamelijk en geestelijk zware periode.

Ze coacht mensen in hun kracht te komen door ruimte te scheppen en hen zonder oordeel te begeleiden. Die benadering zet deelnemers in beweging.