Ninja-Do-Training

Groepstrainingen Ninja-Do bij Nuova Strada Deventer.Ninja-Do-Training

“Het Pad van de Vreedzame Ninja Krijger”

 

In onze Dojo van Nuova Strada geven wij wekelijks Ninja-Do trainingen aan kinderen, jongeren. Ninja-Do is een door Gerbrand Martini ontwikkelde Zelfverdedigingssport met als basisprincipe dat je jezelf kunt verdedigen vanuit je Eigen Kracht.

 

Bewegen als een Vreedzame Ninja-Krijger 

In de Ninja-Do lessen train je het “Pad van de Vreedzame Ninja Krijger”. Je leert om te gaan met lastige situatie en jezelf te verdedigen als een vreedzame Ninja. Door de technieken van Ninja-Do kun je beter omgaan met thema’s als boosheid, pestgedrag op school, hoog gevoeligheid en het aangeven van je eigen grenzen.

 

Wat leer je in de Ninja-Do training?

In de wekelijkse lessen leer je de kracht van je lichaam te gebruiken in verdedigende situaties. Daarnaast leer je voorwaarts– en achterwaarts te rollen, vanuit zachte kracht een aanval te blokkeren en hoe je krachtig kunt blijven staan als een stevige boom. 

 

Trainen met een stok en een zwaard

Een belangrijk onderdeel in de Ninja-Do training is bewegen met een stok en een zwaard. Zo leer je tijdens de Ninja-Do stoktraining hoe je jezelf kunt verdedigen als je wordt aangevallen met een stok of een zwaard. En daarbij ga je ontdekken dat focus en ontspanning belangrijk is bij het bewegen met een zwaard

Praktische Informatie Ninja-Do lessen 

Vast Ninja-Do lessen starten vanaf:
dinsdag 2 april volgens lesrooster. 

Start Nieuwe Ninja-Do groep vanaf 8 jr. start vanaf:
maandag 8 april | Lestijd 18.15-19.15 uur
(nog 5 plaatsen beschikbaar).

Eerste les is altijd een Open les.

Na deze les kun je een introductiecursus van vijf lessen nemen om te kijken of je vast lid wilt worden van Nuova Strada.