Wie zijn wij

Wie zijn wij 

Wij zijn Gerbrand Martini en Rita Kroeze van Nuova Strada.  Twee gepassioneerde trainers en begeleiders die vanuit hun hart en passie mensen in hun kracht zetten.  

Over Gerbrand Martini

Gerbrand voelt zich al jaren thuis in een Oosterse Dojo. Waarom de Dojo? Omdat daar ‘werken vanuit het lichaam’ centraal staat. Gerbrand spreekt als geen ander de taal van het lichaam. Niet door te praten en te luisteren wat iemand vertelt, maar door te kijken hoe iemand beweegt, ziet Gerbrand welke emoties er spelen.

Gerbrand: “Coaching gaat vaak over praten.”

Maar veel kinderen en volwassenen hebben moeite met praten over
hun gevoel. Voelen doe je met je lichaam. Daarom gebruik ik het lichaam als
insteek om kinderen en volwassenen zich bewuster te maken
van hun gevoel en hun kracht.

Simpele bewegingsoefeningen 

Om te kunnen praten over je gevoel, moet je eerst voelen wat er speelt. Door simpele bewegingsoefeningen te doen, ziet Gerbrand feilloos wat er speelt; onzekerheid, (faal)angst, frustratie, opgekropte boosheid, agressie, verdriet. Maar ook liefde, rust, vertrouwen en passie die mensen hebben, worden in de beweging zichtbaar voor hem

Via bewegingsoefeningen maakt hij zowel kinderen als volwassenen bewust van de emoties die er spelen. Spelenderwijs gaan ze voelen en hun emoties herkennen. Vandaaruit laat Gerbrand ze, wederom via bewegingsoefeningen, voelen waar ze hun eigen kracht, vertrouwen en rust kunnen vinden.

Over Rita Kroeze

Rita geeft les in Tai Chi Release (Sifu), geeft Cranio Sacraaltherapie en begeleidt individuele ontwikkeltrajecten van mensen. Ze coacht mensen naar meer kracht, zelfacceptatie en vertrouwen door ruimte te scheppen en hen zonder oordeel te begeleiden.

Rita: “Wanneer de energie weer stroomt, voelen mensen zich beter.

Emoties worden losgelaten, (zelf)acceptatie en (zelf)vertrouwen groeien.
Ik ga je niet vertellen, maar laten voelen dat je goed bent zoals je bent.”

Zuiver voelend vermogen

Rita heeft een zuiver voelend vermogen. Een natuurlijk vermogen om te zien waar de energie bij mensen stagneert en waar er blokkades in het lichaam zitten. Door middel van aanrakingen maakt ze contact met de blokkade, neemt deze weg en kan ze de energie weer in balans brengen.

MAAK KENNIS MET
DE OPRICHTERS VAN NUOVA STRADA 

Gerbrand Martini & Rita Kroeze van Nuova Strada
Gerbrand Martini & Rita Kroeze brengen mensen in beweging

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@nuovastrada.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!